MoonZone Openingsevent

Na enkele geslaagde test events, zoals het test weekend, de voorstellingen van ZWART in het kader van Op.Recht.Mechelen en de Funko Pop-up store van Fun & Games, is het eindelijk zo ver om de deuren van MoonZone E-sports bar & Tournament Center permanent te openen! Dinsdag 7 maart gaan we open en kan je de rest van de week reeds een voerproefje van de MoonZone krijgen. 10 maart gooien we alle remmen los en houden we ons openingsevent. We hebben alvast wat leuks in petto. 

Onze state of the art gaming pc’s zullen klaar zijn om je op alle wenken te bedienen, de comfy console corners zorgen ook voor entertainment en wie liever wat nostalgie opzoekt, kan terecht op een van de retro arcade kasten. We zorgen ook voor een tijdelijke Virtual Reality setup, die naar hartelust uitgetest kan worden. Bekijk je liever een E-sports match, dan zijn er verscheidene tv’s waarop verschillende twitch streams te bekijken zijn. Natuurlijk voorzien we jullie bij dit alles ook van een hapje en een drankje.

Hou alvast vrijdag 10 maart vrij in jullie kalender om het openingsevent van de MoonZone zeker niet te missen. Vanaf 11u ’s middags openen we de deuren, al zal het hoogtepunt in de loop van de avond plaatsvinden. Inschrijvingen zijn niet verplicht, iedereen is welkom.

Video games don’t make us violent, lag does